افزایش فعالیت های اکتشافی

مهدی فکور، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت در نشست با سازندگان داخلی برای بررسی فرصت‌های کسب و کار، از توسعه فعالیت‌های وزارت نفت در بخش برون‌مرزی با موضوعیت افزایش فعالیت های اکتشافی خبر داد.

بنابر گزارش بازار، در این نشست مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت، بر نقش سازندگان داخلی در جهت توسعه صنعت نفت، تاکید کرد و ادامه داد که بدون این سازندگان داخلی صنعت نفت نمی‌توانست به جایگاه حال حاضر برسد.

همینطور در زمینه اکتشاف و افزایش فعالیت های اکتشافی گفت که هر منطقه‌ای به تجهیزات متناسب خود نیاز دارد. به این ترتیب با پیشروی بیشتر، به چاه‌های عمیق‌تر و کالایی با ویژگی‌های خاص‌تر نیاز خواهیم داشت.

مهدی فکور ادامه داد که سازندگان داخلی به تولید کالاهایی می‌پردازند که در خارج از کشور به آن نیاز دارند. اما در این میان مسائلی در زمینه ساخت و ساز وجود دارد. برای مثال سازندگان داخلی در خارج از کشور شناخته شده نیستند و همین مسئله موجب می‌شود که روند ساخت طولانی شده و در نهایت به برتری سازندگان خارجی بیانجامد.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت اضافه کرد که اگر سازندگان با ویژگی‌های مدنظر افزایش فعالیت‌ های اکتشافی جلو بروند، در نهایت می‌توانند کالاهایی را تولید کنند که بتوان در بخش تولید از آن استفاده کرد. عواملی مانند طولانی شدن روند ساخت و ساز، تیراژ پایین تولید نامتناسب با تقاضا و دیگر موارد در نهایت موجب می‌شود که تامین کنندگانی که به واردات علاقه دارند، به سمت سازندگان خارجی روی بیاورند.

وی در نهایت گفت که تصمیم دارد تا مرزهای اکتشاف را به خارج از مرزهای ایران منتقل کند. طرح چنین موضوعی در نقشه راه وزارت نفت تاکیده شده و در ادامه با سازندگان خارجی نیز نشست‌هایی انجام شده است.

فکور در این میان از سفر هیئت مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت به تاجیکستان خبر داد و گفت با دستور وزیر از زیرساخت‌های صنعت نفت این کشور بازدیدهایی به عمل آمده که مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز بر آن تاکید دارد.

مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، بعد از بازدیدهایی که از زیر ساخت‌های کشور تاجیکستان انجام شد، گفت: پالایشگاه‌های ساده این کشور به نفت خام و راهبری نیاز دارند و به واردات فرآورده برای نیازهای داخلی خود نیازمندند. معادن ذغال سنگ، آلومینیوم، اورانیوم و طلای این کشور بسیار غنی است. به این ترتیب کشور تاجیکستان علاوه بر تمایل برای توسعه بخش نفت خود، به تهاتر کالا هم اعلام آمادگی کرده است.

و در آخر نیز گفت که این کشور از لحاظ مالی قدرت چندانی ندارد اما از میان کشورهایی که در حال حاضر با آنها همکاری داریم، قوی تر به نظر می‌آید. البته که همکاری با این کشور نیاز به شناخت بازار و قوانین آن دارد. به این ترتیب راهی برای افزایش فعالیت های اکتشافی باز خواهد شد.

دریافت اخبار بیشتر در گالوانیزه۲۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *