زمانیکه بخواهیم ورقهای فلزی که به صورت کویل و یا رول هستند را به وزنهای سبکتر تبدیل کنیم، عملیات نواربری بر روی آنها انجام میدهیم.
البته که این عملیات به نام برش رول به رول نیز شناخته میشود. نوع دیگری از برش ورق به شکل طول نیز قابل انجام است که به آن برش شیت بری میگویند. تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در مورد نواربری به شما ارائه دهیم.
نواربری ورق چیست؟
به جهت اینکه ورقهای فولادی بتوانند خیلی راحت در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار بگیرند، در عملیات نواربری، به ابعاد مختلف در عرض و یا طول برش داده میشوند.
محدودیتی از نظر جنس ورق برای نواربری وجود ندارد؛ بنابراین میتوان ورقهای با جنسهای گالوانیزه، روغنی، استیل، ورق سیاه، رنگی و ورق آلومینیوم را در اندازههای مختلف برش داد.
روش های مختلف نواربری
ورق های فلزی را میتوان با دو روش متفاوت برش داد: روش پیچشی و روش ثابت.
نوابری پیچشی
در عملیات نواربری به روش پیچشی، کویلهای ورق بعد از قرار گرفتن بر روی رولگیر، باز شده و بر روی خط نواربری قرار میگیرد.
زمانیکه این ورقها از تیغههای دستگاه نواربر عبور میکنند، در اندازههای مشخصی که از قبل برای دستگاه تعریف شده، برش داده میشوند. درنهایت این ورقها در اندازههای کوچکتر و با وزن سبکتر به شکل رول از دستگاه خارج میشوند.
نواربری ثابت
در نواربری ورق های فلزی به روش ثابت برخلاف ورش پیچشی، دیگر ورقها از رول باز نمیشوند. درواقع کویلهای ورق بر روی دو غلتک میچرخد و در این زمان، تیغههای دستگاه عملیات نواربری را از سمت عرض برش میدهند.
بدیهی است چنانچه کویلهای ورقها سنگینتر باشند، برای نواربری نیز به تیغههای بزرگتری نیاز خواهد داشت. ازهمین رو از روش نواربری به روش ثابت برای کویلهای سبک و کم قطر استفاده میشود.
دستگاه های نواربری
اینکه برای نواربری ورقها از کدام دستگاه استفاده شود، به عوامل مختلفی مانند نوع و ضخامت ورق و همچنین نیاز مشتری بستگی دارد. اما خطوط نواربری را باتوجه به میزان ضخامت ورق میتوان به سه دسته زیر تقسیم کرد:
خطوط نواربری ضخیم
خطوط نواربری متوسط
خطوط نواربری نازک
سرعت دستگاههای نواربر چیزی در حدود 120 متر در هر دقیقه است. دستگاههایی که عملیات نواربری را انجام میدهند، قادر هستند تا ورقهای فلزی با ضخامت 0.2 تا 0.6 میل را در عرضهای 15 تا 1500 میل برش دهند. البته که کویل های فلزی را میتوان با قطرهای خارجی و داخلی و کماکان باتوجه به مدل دستگاه نواربری برش داد.
عملیات نواربری چگونه انجام می شود؟
در این قسمت به شکل یک ویدئو، عملیات نواربری را به شما نشان خواهیم داد.
ورق های نواربری شده چه کاربردی دارند؟
صنایع مختلفی هستند که از ورقهای نواربری شده استفاده میکنند. ورق نواربری از جنس استیل در صنایع مختلفی همچون الکتریکی و حرارتی بکار برده میشود. همچنین ورقهای نواربری از جنس گالوانیزه هم برای ساخت لوازم خانگی، یراق آلات صنعتی، کابلهای زره دار، بشکه سازی، و حتی در ساختمانسازی برای زیرسازی سقف و پنجرههای یو پی وی سی نیز بکار میروند. بطور کلی این ورقهای نواربری شده بسیار فراگیر شده و از همین رو از آنها استقبال زیادی میشود.
قیمت ورق نواربری
عوامل زیادی در تعیین قیمت ورق نواربری شده تاثیر دارد که از میان آنها میتوان به جنس ورق و حجم آن، قیمت ارز، میزان تقاضا و نرخ تورم اشاره کرد. از همین رو قیمت آنها نوسان زیادی خواهد داشت. برای دریافت اطلاعات لازم در خصوص قیمت و همچنین دریافت مشاوره میتوانید با کارشناسان فروش سایت گالوانیزه24 تماس بگیرید.
سخن پایانی
ورقهای فولادی را میتوان با جنسهای مختلفی مانند گالوانیزه، مس، آلومینیوم، آهن و ورق روغنی نواربری کرد. بطور کلی دو روش برای نواربری وجود دارد که انتخاب آنها به میزان ضخامت و سبک و یا سنگین بودن کویل بستگی دارد.
از ورقهای نواربری شده در صنایع مختلفی مثل صنایع ساختمانسازی، ساخت لوازم خانگی، بشکه سازی، یراق آلات صنعتی و غیره استفاده میشود.
سوالات متداول
کدام نوع از ورقهای فلزی را میتوان نواربری کرد؟
دستگاهها میتوانند عملیات نواربری را بر روی ورقهای فلزی با جنس های مختلف گالوانیزه، آهن، روغنی، استیل، مس و آلومینیوم انجام دهند؟
در چه صنایعی از ورقهای نواربری شده استفاده میشود؟
در صنایع مختلفی مانند صنعت ساختمانسازی، ساخت لوازم خانگی، صنایع الکتریکی و حرارتی، ساخت پنجره های یوپی وی سی و یراق آلاتی مانند ریل کابینت استفاده میشود.
در ادامه چند نمونه از عملیات نواربری را به شما نمایش خواهیم داد.
اطلاعات تماس :
واتس آپ :
09128460162
تلفن های فروشگاه:
02166137153
02166137128
02166306162
02166246019
02166130191
02166136797
موبایل :
پیامک فقط لطفا 09128460162